Skip to content

Gratis eten op je verjaardag

Lopend buffet
Traditionele recepten
Ruim en diverse wereldkeuken

Kom gezellig op je verjaardag en de jarige eet voor de helft van de prijs! Maak er in ons restaurant een leuk feestje van. Je kunt kiezen uit een enorm aanbod aan heerlijke gerechten van over de hele wereld. Ben je jarig? Wij betalen dus voor de helft mee maar er moeten wel drie betalende gasten met je meegaan. Zo heb je een prima locatie om jouw verjaardag samen met gezellige gasten te vieren en heerlijk te tafelen.

breakfast-690128_1280
Etenswaard_010218_103

Gratis eten wat je wilt op je verjaardag

Als je van heerlijke gerechten uit de Aziatische keuken, Europees eten of Amerikaanse burgers houdt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt eten zoveel je wilt en heerlijk op je gemak tafelen met een leuk gezelschap. Dankzij ons uitgebreide buffet met allerlei gerechten uit de wereldkeuken bepaal jij wat je eet, dus ons restaurant is bijzonder geschikt voor groepen mensen waarvan alle leden een andere voorkeur voor bepaalde gerechten hebben. Ook vinden wij het leuk als je met jonge gasten komt eten.

Gratis eten op je verjaardag met kinderen

Neem de kinderen gezellig mee wanneer je bij ons komt eten. Wij bieden een keur aan gerechten en snacks die kinderen graag eten. Zijn de kinderen uitgegeten? Er is een gezellige speelhoek waarin ze zich helemaal kunnen uitleven. Zo vermaken zowel de volwassenen als de kinderen zich optimaal! Jarig en gratis eten? Neem de kinderen gezellig mee als je jarig bent en gratis komt eten!

Reserveer eenvoudig jouw verjaardagsfeestje

Wil je gratis eten op je verjaardag? Je bent altijd welkom. Op dinsdag zijn we gesloten. Valt jouw verjaardag op een dinsdag? Dan zijn we helaas gesloten, maar niet getreurd. Dan ben je op maandag of op de woensdag uitgenodigd om gezellig gratis te komen eten. Reserveer je alvast? Dat kan online, maar ook via 040 – 2230300.