Skip to content

Bedrijsuitje Valkenswaard

Lopend buffet
Traditionele recepten
Ruim en diverse wereldkeuken

Wilt u  een bedrijfsuitje plannen en deze zodanig invullen dat iedereen in het gezelschap een leuke tijd heeft? Het succes van een teamdag of een ander soort uitje voor het bedrijf valt of staat met het goed verzorgen van de catering. Behalve voor eventcatering op locatie kunt u bij ons in ons sfeervolle restaurant terecht voor een leuke middag of avond uit eten met een grote groep. Het voordeel van een bedrijfsuitje in Valkenswaard bij ons restaurant is het feit dat het buffet voor elk wat wils bevat. Bij ons eet ieder lid van het gezelschap zijn of haar favoriete gerechten!

eten-met-glas
Etenswaard-Valkenswaard-19

All you can eat tijdens een bedrijfsuitje in Valkenswaard

Ons restaurant is een begrip in de regio Valkenswaard. Onze professionele chefs bereiden iedere dag weer de lekkerste gerechten met verse ingrediënten uit de wereldkeuken. Houdt u van de Europese keuken? Of eet u graag exotischer, zoals gerechten uit de Aziatische keuken en perfect bereide verse sushi? U heeft het voor het kiezen tijdens uw bedrijfsuitje in Valkenswaard.

Catering voor een bedrijsuitje in Valkenswaard

Bij het plannen van een teamdag of een bedrijfsuitje bent u ongetwijfeld gebonden aan en bepaald budget. Toch wilt u dat iedereen heerlijk kan genieten van perfect eten, voorgerechten en desserts naar keuze. In ons restaurant Etenswaard kiest iedereen zelf wat hij of zij eet! U betaalt voor de tijd die U in het restaurant doorbrengt. Zo weet je exact met welke kosten je rekening moet houden. De prijzen voor het eten in ons restaurant zijn bovendien lekker laag!

Reserveer bedrijfsuitje in Valkenswaard

Reserveer eenvoudig via onze website en u heeft jouw bedrijfsuitje direct goed geregeld. Heeft u bepaalde wensen of vragen? Of kiest u liever voor catering op locatie? Bel ons dan gerust. Ons team staat graag voor u klaar! U bereikt hen via 040 – 2230300.