Skip to content

ONZE HUISREGELS ETENSWAARD’S HUISREGELS

Bij het binnentreden van ons restaurant zijn de volgende huisregels op iedereen van toepassing en gaat u hiermee automatisch akkoord.

Onze huisregels hebben ten doel een veilig en gastvrij restaurant te  kunnen handhaven.
Alle aanwijzingen van onze medewerkers over deze huisregels moeten direct worden opgevolgd.
Met klachten kunt u zich richten tot de bedrijfsleiding

Reserveren

U kunt online reserveren en op de dag zelf telefonisch reserveren. Het wordt zeer gewaardeerd als wijzigingen in het aantal personen minimaal 24 uur van tevoren worden doorgeven.

Voorkeuren met betrekking tot de tafelkeuze trachten wij toe te passen. Helaas is dit niet altijd mogelijk, daarvoor vragen wij uw begrip. 30 Minuten na de verwachte ontvangsttijd zijn wij genoodzaakt uw tafel aan andere gasten aan te bieden.

Uw persoonlijke gegevens gebruiken wij alleen voor het reserveren.

Betalen

Er dient in ons restaurant vooraf te worden betaald.
U kunt bij ons betalen met pin, contant, Credit Card of een Etenswaard cadeaubon.
Om wachttijd te voorkomen, gelieve vooraf geld verzamelen en deze door één persoon te laten betalen. Op rekening betalen word in principe niet gedaan, alleen met hoge uitzondering wordt dit besproken.
U kunt na betaling 2 uur, 3 uur of langer proeven van al onze wereldgerechten in ons ruime buffet.

Nadat u de gerechten heeft genuttigd, kunt u opnieuw van ons buffet gebruik maken.
Wij maken geen uitzondering in kosten betreffende gasten met een maagverkleining en oudere mensen die minder eten.

Drankjes

De arrangementen zijn inclusief alcoholvrije dranken. Voor alle bieren, wijnen en andere alcoholhoudende dranken kunt u gebruik maken van ons muntensysteem. Wij verkopen geen drank aan personen onder de 18 jaar. 

Kinderen

Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor het toezicht in onze kinderspeelruimte.

Eigendommen van ons restaurant mogen niet mee naar buiten worden genomen: hieronder vallen tevens (restanten van) drank en voedsel.

Aansprakelijkheid

Raak bij brand niet in paniek, waarschuw ons onmiddellijk en/of druk de dichtstbijzijnde brandmelder in. Bij constatering van het veroorzaken van beschadigingen of vernielingen wordt u geheel aansprakelijk gesteld voor reparatie en/of vernieuwing

Er kan geen aansprakelijkheid worden ontleend aan verlies of diefstal van (persoonlijke) eigendommen. Gevonden voorwerpen die niet uw eigendom zijn dient u in te leveren bij één van onze medewerkers.

Hinderlijk en aanstootgevend gedrag worden niet getolereerd.
Het is verboden om wapens op zak te hebben. Bij constatering van wapenbezit wordt ogenblikkelijk de politie ingeschakeld. Ook het in bezit hebben, gebruiken of verhandelen van verdovende middelen is verboden. Elke vorm van agressie jegens gasten en personeel is verboden.

Toiletruimten zijn alleen bestemd voor individueel gebruik. Verblijf om andere reden is dus niet toegestaan.

Alcoholgebruik

Alcoholische dranken worden niet geschonken aan aangeschoten of dronken personen.
Conform de wet schenken wij geen alcohol aan gasten onder de 18 jaar. Bij twijfel zullen wij om identificatie vragen. De toegang tot Etenswaard kan u geweigerd worden als u aangeschoten of dronken bent.

Wij wensen u een heerlijke avond in Valkenswaard en veel genot bij het eten van onze wereldkeuken.