Skip to content

Buffet Valkenswaard

Lopend buffet
Traditionele recepten
Ruim en diverse wereldkeuken

Een lopend buffet is een ideale gelegenheid om gezellig samen te dineren bij een restaurant in Valkenswaard met het gezin, met vrienden of met familie. Ons mooi verzorgde buffet in Valkenswaard biedt een zeer uitgebreid aanbod aan koude en warme gerechten, bereid met de meest verse ingrediënten. U eet wat u wilt en wanneer u wilt! Vooral wanneer u met een groep van een heerlijke maaltijd wilt genieten, is de keuze voor een perfect lopend buffet snel gemaakt.

warm-buffet
friet

De voordelen van een lopend buffet

Uit eten en daarbij kiezen voor een top restaurant met een lopend buffet biedt voor elk wat wils. Zo kunnen de leden uit uw gezelschap tijdens ons buffet in Valkenswaard elk kiezen voor hun meest favoriete gerechten uit de wereldkeuken. Of u nu graag Oosters eet, houdt van de Europese keuken of geniet van de Amerikaanse keuken, u vindt bij restaurant Etenswaard zeker iets van uw smaak. Een bezoek aan een restaurant plannen kan behoorlijk lastig zijn. Lang niet iedereen houdt van dezelfde soorten gerechten. Daarom kiest u bij ons uit gerechten van over de hele wereld, zoals:

  • Soepen en verschillende koude gerechten
  • Aziatische warme gerechten
  • Europese warme gerechten
  • Chinese wokgerechten
  • Amerikaanse grillgerechten
  • Japanse teppanyaki
  • En sluit uw diner af met de lekkerste toetjes van ons grand dessert buffet

Reserveer op onze website een tafel bij ons gezellige restaurant in de regio Valkenswaard en kijk uit naar en leuke avond tafelen buiten de deur!

Een bijzondere gelegenheid vieren met een perfect diner

Van een teamuitje tot de viering van een verjaardag, een jubileum of een andere bijzondere gelegenheid: we bieden de perfecte locatie. Zijn er in ook kinderen bij? Dan is het fijn om te weten dat we een leuke speelhoek bieden voor de kids. Zo heeft u een gezellige tijd en kunnen zij hun energie lekker kwijt! Wilt u een buffet in Valkenswaard plannen? Heeft u bepaalde wensen of diëten waar rekening mee gehouden moet worden bij het plannen van een avond met een lopend buffet? Ons gastvrije team staat voor u klaar. Reserveer online of bel ons via 040 – 2230300. Wij beantwoorden uw vragen graag.