Skip to content

Chinees restaurant Valkenswaard

Lopend buffet
Traditionele recepten
Ruim en diverse wereldkeuken

Wilt u een tafeltje bij een Chinees / Aziatisch restaurant in Valkenswaard boeken? Wie houdt er niet van Chinees eten? Heerlijk genieten van lekkere rijsttafels met fantastische bijgerechten. In ons gezellige wereldrestaurant kunt u niet alleen kiezen voor de meest smaakvolle Chinese gerechten, maar bijvoorbeeld ook voor de verfijnde gerechten uit de Indische keuken. Sterker nog: wij bieden u de beste schotels uit de hele wereld.

Etenswaard_010218_363
garnaal

Kies voor een Aziatisch restaurant in Valkenswaard met voor elk wat wils

Met een groep uit eten gaan en het perfecte restaurant vinden kan een opgave zijn. De ene persoon is op dieet, de andere heeft heel specifieke wensen wat betreft zijn of haar favoriete eten en de ander heeft bepaalde allergieën. Kies voor een bezoek aan ons Restaurant Etenswaard in Valkenswaard, waar u de lekkerste Chinees eet. Hier bieden we u een zeer uitgebreide keuze aan vers bereide gerechten en houden we rekening met uw dieetwensen.

Met kinderen genieten van Chinese gerechten

Gaat u uit eten met kinderen? Iedere ouder weet dat het voor de kleinste gasten in een restaurant behoorlijk lastig kan zijn om aan tafel stil te blijven zitten. In ons Chinees restaurant in Valkenswaard bieden we dan ook een leuke speelhoek voor kinderen. Zo heeft u een ontspannen avond en kunnen de kinderen na het eten hun energie kwijt. Ook de kinderen genieten bij ons van lekker eten. Niet ieder kind houdt van wokgerechten. Ons aanbod aan wereldgerechten is dan ook perfect als je met de kinderen uit eten gaat. Er is altijd lekker eten waar ze van houden, want we serveren bijvoorbeeld ook frietjes en snacks. Dat is makkelijk uit eten gaan in een Aziatisch en Chinees restaurant in Valkenswaard!

Zorgeloos uit eten

Wilt u voordelig en ontspannen genieten van een diner buiten de deur? Een bedrijfsuitje organiseren? Wij heten u graag van harte welkom in ons gezellige Aziatische restaurant in Valkenswaard. Reserveren kan eenvoudig via onze website of door te bellen naar 040 – 2230300. Tot ziens bij Restaurant Etenswaard!