Skip to content

Eetgelegenheden in de buurt

Lopend buffet
Traditionele recepten
Ruim en diverse wereldkeuken

Zoekt u naar eetgelegenheden in de buurt van Valkenswaard waar u met een leuk gezelschap gezellig kunt tafelen? Wilt u een restaurant boeken waar iedereen zijn eigen gerechten zonder moeite kan opscheppen en gebruik kan maken van het all you can eat concept? Reserveer dan online een tafel.

Etenswaard-Valkenswaard-9
Etenswaard_010218_119

All you can eat eetgelegenheden in de buurt van Valkenswaard

Woont u in de regio rondom Valkenswaard? Dan kunt u bij ons heerlijk eten en de beste gerechten uit de wereldkeuken proeven. Op ons uitgebreide buffet vindt u veel verschillende gerechten van over de hele wereld. Onze chefs bereiden alle gerechten met de meest verse ingrediënten. Zo kiest u naar wens voor smaakvol eten, een voorafje en een toetje. U bepaalt en eet zoveel u wilt!

Met kinderen naar eetgelegenheden in de buurt van Valkenswaard

Wilt u een perfect restaurant boeken voor een bijzondere gelegenheid of een avond met vrienden of familie? Bij ons zijn ook kinderen van harte welkom! Na het eten kunnen ze lekker spelen in onze leuke speelhoek waar ze zichzelf heerlijk kunnen vermaken. Een ijsje of iets anders lekkers? Geen probleem!

Reserveer eenvoudig online

Wilt u eenvoudig reserveren en kiezen voor ene restaurant met voor elk wat wils? Reserveer eenvoudig op onze website. Uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen wanneer u vragen of bijzondere wensen heeft. Jarigen eten bij ons gratis, mits er drie betalende gasten mee komen eten! Dat maakt het mogelijk om een jarige gezellig te trakteren op een heerlijk avondje uit met de lekkerste gerechten op ons buffet. Reserveer nu en plan alvast en leuk diner! Telefonisch kunt u ons bereiken voor vragen via 040 – 2230300.