Skip to content

Groepsdiner

Lopend buffet
Traditionele recepten
Ruim en diverse wereldkeuken

Een groepsdiner met uw gezin, vrienden of de hele familie is een groot succes wanneer iedereen kan kiezen voor gerechten van zijn of haar eigen smaak. Er is een ruime keuze uit gerechten van over de hele wereld, dus bij Restaurant Etenswaard schuift u gezellig aan voor het eten van uw keuze.

Ga voor kwaliteit en keuze tijdens uw groepsdiner

Onze chefs bereiden iedere dag verse gerechten op basis van traditionele recepten. Wij hebben voor ieder wat wils. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze gerechten uit de wereldkeuken en houden graag rekening met uw wensen. De keuze is enorm!

Groepsdiner
sate

Uit eten met kinderen in Valkenswaard?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat kinderen goed en gezond eten. Ook weten wij dat het voor u als ouder prettig is om voor uw kind een bord eten te kunnen opscheppen waar uw kind van geniet. Komt u eten met een groep, en wilt u ook de kleinsten gezellig mee laten eten? Dan is het prettig om te weten dat wij een speelhoek hebben en dat er een zeer uitgebreide keuze beschikbaar is wat betreft gerechten waar kinderen van smullen. Een ijsje als dessert? Maar natuurlijk!

Bekijk de speciale pagina buffet Valkenswaard.

Een groepsdiner voor een bijzondere gelegenheid

Van een familiedag tot een gezellige verjaardag met vrienden of een avond met collega’s: reserveer bij ons een tafel en geniet van een heerlijk groepsdiner. U hebt geen probleem wat betreft het kiezen van een restaurant, want bij ons kan men zelf kiezen wat er gegeten wordt! Dankzij de enorme keuze aan verschillende gerechten uit de wereldkeuken geniet ieder lid van uw gezelschap van een perfect diner.

Maak gebruik van onze verjaardagsactie!

Wilt u een groepsdiner boeken? Maak gebruik van onze leuke verjaardagsactie, waarbij de jarige gratis eet! Reserveer uw tafel handig online of bel ons. U bereikt ons telefonisch via 040 – 2230300.