Skip to content

Restaurant voor iedereen

Lopend buffet
Traditionele recepten
Ruim en diverse wereldkeuken

Zoekt u een restaurant voor iedereen om een avondje te dineren buiten de deur? Restaurant Etenswaard heeft een meer dan uitgebreid aanbod aan verse gerechten met een perfecte smaak. Van vegetarische tot de traditionele vlees- en visgerechten uit de wok-keuken, sushi of andere gerechten, u heeft het bij dit sfeervolle restaurant voor het kiezen!

Met een gezelschap naar ons restaurant voor iedereen

Wilt u met een grotere groep personen uit eten, maar heeft iedereen een andere smaak? Bij ons wokrestaurant kunt u kiezen uit een groot aantal verse schotels, snacks en gerechten uit de wereldkeuken. Zo heeft niemand moeite het lekkerste eten voor en gezellige avond te vinden. Wij bieden wokgerechten en andere wereldgerechten van de hoogste kwaliteit, altijd vers bereid en vol van smaak. Dat proeft u!

Etenswaard_010218_624
Etenswaard_010218_678

Gezellig met kinderen uit eten in Valkenswaard

Uit eten gaan met kinderen kan een uitdaging zijn. Vaak hebben kinderen een zeer specifieke smaak. Wilt u gezellig uit eten en wilt u de kinderen tijdens het diner de gelegenheid bieden om tussendoor lekker te spelen? Dat is een extra reden voor een bezoek aan ons wokrestaurant: wij hebben een leuke speelhoek voor de kids!

Een keur aan gerechten

Heeft u specifieke wensen wat betreft uw dieet, of wilt u op uw verjaardag een bepaald gerecht eten, maar specifieke ingrediënten weglaten? Ook dat is in ons gezellige wereldrestaurant mogelijk. Laat het ons vooral weten, we houden er graag rekening mee!

Reserveer een tafeltje

Wilt u ons restaurant met gerechten voor iedereen bezoeken? Reserveer een tafel in ons restaurant via onze website en wij bevestigenuw reservering! Bellen mag natuurlijk ook. Heeft u bepaalde wensen of vragen wat betreft het eten? Neem gerust contact met ons op. Ons gastvrije team kijkt uit naar uw bezoek!