Skip to content

Uit eten reserveren

Lopend buffet
Traditionele recepten
Ruim en diverse wereldkeuken

Weet u nog niet echt waar je zin in hebt wat betreft de keuze voor gerechten uit een bepaalde (wereld)keuken wanneer u uit eten gaat en wilt reserveren? Dan is een middag of avond uit eten reserveren bij Restaurant Etenswaard een perfect idee! Hier vindt iedereen iets lekkers op ons uitgebreide buffet met warme en koude gerechten van over de hele wereld. Er is voor elk wat wils, waar u ook van houdt. U vindt Europese, maar ook exotische gerechten op ons menu. U heeft het bij ons voor het kiezen.

Etenswaard_010218_458
Etenswaard_010218_697

Heerlijk uit eten reserveren voor een speciale gelegenheid in Valkenswaard

Van een teamuitje tot een familiedag, het vieren van een gezellige verjaardag of een avondje met uw gezin, bij ons reserveert u uw gewenste tafel eenvoudig en snel online. We hebben zelfs een leuke actie voor iedereen die op haar of zijn verjaardag bij ons komt eten. Lees meer over onze verjaardagsactie op onze website!

Uit eten met kinderen

Wilt u uit eten reserveren met jongere kinderen? Bij ons zijn gasten van alle leeftijden van harte welkom. We maken het u en de kinderen in uw gezelschap graag naar de zin. Daarom hebben we een leuke speelplek ingericht voor de jonge bezoekers. Zijn ze klaar met eten en vinden ze het lastig om stil te zitten? Geen punt! Onze leuke en veilige speelhoek is er voor ze. Zo kunnen de volwassenen gezellig tafelen en heeft iedereen een heerlijke tijd in ons restaurant. Uiteraard vindt u op ons buffet veel lekkere gerechtjes voor kinderen!

Reserveer snel online

Wil je vandaag nog eenvoudig een gezellige avond uit eten reserveren? Reserveer vandaag nog online. U ontvangt een bevestiging van uw boeking. Ook kunt u telefonisch reserveren als u belt naar 040 – 2230300. Ervaar onze gastvrijheid en geniet van vers bereide gerechten van top kwaliteit in Restaurant Etenswaard in de regio Valkenswaard. Graag tot ziens!