Skip to content

Wokrestaurant

Lopend buffet
Traditionele recepten
Ruim en diverse wereldkeuken

In ons wokrestaurant kunt u terecht voor heerlijke vers bereide gerechten uit de Aziatische keuken. Van de lekkerste eenpanswokgerechten tot verschillende Aziatische snacks, bij ons eet u altijd lekker! In ons wokrestaurant heeft u het voor het kiezen. U bepaalt welke ingrediënten er worden gebruikt voor het gerecht dat u gaat eten. Heeft u kinderen die gezellig bij ons komen mee-eten? Uiteraard maken we dan graag een lekker gerechtje voor ze klaar waar ze gegarandeerd van zullen genieten!

wokken
garnaal

Een uitgebreide keuze bij ons wokrestaurant in Valkenswaard

Wanneer u met een groep vrienden, familie of collega’s uit eten gaat, is het prettig om te weten dat zelfs de meest kieskeurige eter bij ons heerlijk zal kunnen tafelen. Behalve van wokgerechten en snacks kunt u ook genieten van allerlei andere Aziatische gerechten, gemaakt door onze professionele chefs. Eet u gezellig mee maar houdt u niet van wokgerechten? Dan kiest u  op ons zeer uitgebreide buffet van lekker eten uit de wereldkeuken.

Kom uit eten voor een bijzondere gelegenheid

Zoekt u een locatie voor een gezellige avond uit eten met een grote groep? Reserveer dan een tafel in ons wokrestaurant. Dit doet u eenvoudig op onze website. Gaat u liever met het gezin uit eten? We hebben een gezellige speelhoek voor de kinderen! Zo kan iedereen ontspannen eten en een leuke tijd doorbrengen in ons restaurant. Ons team staat voor u klaar in ons wokrestaurant!

Kom langs, er is voor ieder wat wils!

Van vegetarisch eten tot de meest verse Aziatische gerechten, wokgerechten of andere vers bereide gerechten, bij ons kunt u alles bestellen. Is er een verjaardag te vieren? De jarige eet bij ons gratis, wanneer er drie betalende gasten meekomen. Reserveer nu uw tafel bij restaurant Etenswaard en kijk uit naar een gezellige avond of middag!