Skip to content

Kindvriendelijk restaurant

Lopend buffet
Traditionele recepten
Ruim en diverse wereldkeuken

Wij zijn een kindvriendelijk restaurant en dat nemen wij zeer serieus. Wij vinden het belangrijk dat zowel de volwassenen als de kinderen in een gezelschap een fijne tijd bij ons hebben. Het zeer uitgebreide aanbod aan verschillende gerechten uit de wereldkeuken, zoals Chinese gerechten en diverse vegetarische schotels en kindvriendelijk eten, maakt het kiezen voor ons restaurant eenvoudig. Maar wij doen graag meer voor de kids!

Etenswaard_010218_678
Etenswaard_010218_646

Een gezellig en kindvriendelijk restaurant in Valkenswaard

In een kindvriendelijk restaurant houden we rekening met kinderen en met de volwassenen. Zo hebben we een leuke speelplek ingericht voor de kinderen die mee uit eten gaan. Hier kunt u makkelijk een oogje op de kleinsten houden terwijl de kinderen een leuke tijd hebben. Stil aan tafel zitten wachten tot de grote mensen klaar zijn met eten hoeft dus niet! Wij heten u met uw gezelschap van harte welkom in ons gastvrije Restaurant Etenswaard.

Bekijk de speciale pagina Groepsdiner Valkenswaard.

 

Kom eten in een kindvriendelijk restaurant

Heeft u iets te vieren? Of wilt u een leuk etentje organiseren voor een jarige? Bekijk dan onze leuke actie met gratis eten voor de jarige! De keuze aan gerechten is enorm en uiteraard biedt ons all you can eat-concept een uitstekend aanbod aan vers bereide gerechten. Je kiest zelf en gaat als je zin hebt voor een tweede (of derde) bord heerlijk eten. Een voorafje of een toetje? Geen probleem! Voor de kids bieden wij een uitgebreide keuze aan snacks en gerechten waar de kinderen gek op zijn. Zo beleeft u een gezellig avondje uit.

Reserveer snel en eenvoudig online

Reserveren voor ons kindvriendelijk restaurant doet u snel en eenvoudig op onze website. Heb je vragen of bepaalde wensen? Bel ons gerust. Je bereikt ons op 040 – 2230300.