Skip to content

Sushi Valkenswaard

Lopend buffet
Traditionele recepten
Ruim en diverse wereldkeuken

Wilt u sushi in Valkenswaard eten met vrienden, familie of collega’s? Ons moderne restaurant Etenswaard is een waar begrip wat betreft perfecte gerechten uit de wereldkeuken en onbeperkte sushi van de hoogste kwaliteit. Lijkt het u leuk om een avondje gezellig bij te praten met onbeperkt sushi van uw keuze op tafel? Dan kunt u uw diner eenvoudig online bij ons reserveren. Dat wordt heerlijk onbeperkt sushi eten in ons all you can eat restaurant in Valkenswaard!

sushi
sushi eten valkenswaard

Sushi: gezond en lekker eten in Valkenswaard

De echte sushi chefs zijn trots op hun gerechten. Van welke soort sushi u ook houdt: eet zoveel als u op kunt in ons all you can eat restaurant in Valkenswaard. Er zijn ook vegetarische sushi’s. Heeft u bepaalde wensen? Maak ze kenbaar aan onze chef. Uiteraard gebruiken wij de meest verse vis van de hoogste kwaliteit voor onze sushi rolls en hand rolls. Dat spreekt voor zich!

Bekijk onze speciale pagina kindvriendelijk restaurant.

Onbeperkt sushi in Valkenswaard eten of kiest u de wereldkeuken?

Natuurlijk bieden wij meer dan alleen de mogelijkheid om onbeperkt sushi te eten. U kunt ook andere gerechten kiezen uit de wereldkeuken. Van traditionele Chinese gerechten tot toppers uit de Europese keuken: u kiest! Informeer gerust naar ons aanbod en onze zeer uitgebreide keuze van gerechten van over de hele wereld voor een avondje eten buiten de deur. U reserveert een avondje all-you-can-eat sushi handig en snel op onze website. Hier leest u ook meer over ons restaurant in Valkenswaard en onze heerlijke gerechten.

Iets te vieren? Kom naar ons restaurant!

Heeft u iets te vieren? Ons gastvrije team maakt alles graag naar uw zin. Ook gezelschappen met kleine kinderen zijn bij ons van harte welkom. Na het eten kunnen de jongste bezoekers zich bij ons prima vermaken in de speelhoek. Zo genieten zij ook bij ons all you can eat sushi restaurant in Valkenswaard! Reserveer snel online of bel naar 040 – 2230300.